Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vernisajul expoziţiei 'Vecinii mei, evreii din Baia Mare' va avea loc vineri, 27 ianuarie, la Sinagoga Aachvas Rein din Oradea

facebook.com
oradea

O expoziţie cu lucrări de artă plastică, grafică şi fotografie realizate de pictori evrei care au trăit în oraşul Baia Mare va fi găzduită de Sinagoga Aachvas Rei din Oradea, a anunţat, miercuri, managerul Muzeului Judeţean de Artă - Centrul Artistic Baia Mare, Robert Strebeli.

Vernisajul expoziţiei care poartă numele "Vecinii mei, evreii din Baia Mare" va avea loc vineri, 27 ianuarie, de Ziua Internaţională de Comemorare a Victimelor Holocaustului, la Sinagoga Aachvas Rein - Muzeul Istoriei Evreilor din Oradea, în str Primăriei nr 25, începând de la ora 11,00, potrivit Agerpres.

Conform lui Robert Strebeli, expoziţia cuprinde un număr de 28 de lucrări de artă plastică realizate de pictori evrei, activi în segmente diferite de timp în cadrul Şcolii băimărene de pictură şi 25 de fotografii care provin din colecţia Muzeului Memorial al Holocaustului din Washington, Statele Unite.

Intrarea la vernisaj este liberă, iar pe perioada expoziţiei preţurile biletelor de vizitare sunt următoarele: 5 lei pentru copii, elevi, studenţi, pensionari, respectiv 10 lei pentru adulţi.

Expoziţia poate fi vizitată în perioada 27 ianuarie - 31 mai 2023, conform programului de funcţionare al sinagogii: marţi - duminică, între orele 10,00-18,00.

Evenimentul organizat de Muzeul Judeţean de Artă - Centrul Artistic Baia Mare are loc în parteneriat cu Consiliul Judeţean Maramureş, Asociaţia Oradea Heritage şi Asociaţia Maramureş Heritage.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.