Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veronika Kudermetova a câştigat turneul WTA de la Charleston

tenis

Rusoaica Veronika Kudermetova a câştigat primul său titlu în circuitul profesionist de tenis, învingând-o în două seturi, 6-4, 6-2, pe Danka Kovinic din Muntenegru, duminică, în finala turneului WTA de la Charleston (Carolina de Sud), dotat cu premii totale în valoare de 565.530 dolari, potrivit Agerpres.

Kudermetova (23 ani), cap de serie numărul 15 la această competiţie, s-a impus după o oră şi 36 minute de joc în faţa lui Kovinic.

Aceasta a fost a doua finală WTA disputată de rusoaică în acest sezon, după cea pierdută în luna ianuarie la Abu Dhabi, în faţa belarusei Arina Sabalenka.

Citește și: 'Fă... ce le zic eu?'/'...mă, jegule nesimţit' -Dialogul CULT dintre iubitul Ioanei Băsescu, devenit INFORMATOR DNA și fiica fostului președinte, reținut de CAB

"Mă simt foarte fericită, este incredibil. Am avut multe suişuri şi coborâşuri, iar acum sunt aici, cu trofeul", a declarat după finală Kudermetova, care nu a pierdut niciun set în meciurile disputate pe parcursul săptămânii trecute la Charleston.

În urma acestui succes, Veronika Kudermetova a făcut un salt de nouă locuri în clasamentul WTA, aflându-se începând de luni pe cea de-a 29-a poziţie.

Trofeul în proba de dublu de la Charleston a devenit perechii Nicole Melichar (SUA)/Demi Schuurs (Olanda), care a dispus în finală, cu 6-2, 6-4, de cuplul ceh Marie Bouzkova/Lucie Hradecka.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.