Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vestă bună pentru fanii olandezi: Vor putea reveni în tribune, dar într-un număr limitat

Fanii olandezi pot reveni în tribune din sezonul următor dar într-un număr limitat, iar suporterii echipelor vizitatoare nu vor avea acces pe stadionul echipelor gazdă, a anunţat Federaţia de fotbal din Olanda.

Conform sursei, Federaţia a menţionat că primarii şi reprezentanţii poliţiei au insistat ca pe stadion să fie acceptaţi doar fanii echipelor gazdă, astfel încât să poată exista un control mai riguros, conform agerpres.ro.

Citește și: Codrin Ștefănescu: ‘Ce Constituție? Ce drepturi? Toată lumea la izolare! Guvernul LuCovid a luat-o razna de tot! .

Sezonul competiţional intern a fost abandonat după ce guvernul olandez a interzis toate evenimente sportive, chiar şi în spatele uşilor închise, din cauza pandemiei de coronavirus.

Noua stagiune urmează să înceapă pe 12 septembrie, cu respectarea unor măsuri sanitare obligatorii, printre care distanţarea socială.

Citește și: Iohannis: ‘Virusul este real, nu are culoare politică și nu poate fi interzis prin lege. Acum nu este momentul disputelor politice și al orgoliilor’

Conform KNVB, stadionul poate fi ocupat doar în proporţie de 40 la sută pentru a exista spaţiu între suporteri.

Olanda a fost, de altfel, prima ţară membră a UEFA care a decis să îşi oprească liga naţională, în ciuda dorinţei forului fotbalistic european ca toate campionatele de pe continent să fie duse până la capăt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.