Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste bună pentru utilizatorii Opera. Browser-ul va integra serviciile blockchain-ului românesc Elrond

logovectordl.com
elrond criptomonede

Browserul criptografic Web3 Opera a anunțat planuri de a integra serviciile blockchain-ului românesc Elrond, unul dintre primele blockchain-uri europene cu emisii de carbon negative, pentru peste 300 de milioane de utilizatori. Integrarea ar ajuta utilizatorii Opera să acceseze direct o serie de aplicații descentralizate (DApps) și alte servicii populare prin portofelul Opera integrat, conform cointelegraph.com.

Elrond (EGLD) este o rețea blockchain scalabilă care oferă diverse servicii de infrastructură pentru DApps, cazuri de utilizare a întreprinderilor și noua economie a internetului. Sharding-ul adaptiv al blockchain-ului îl face una dintre cele mai rapide și mai eficiente rețele.

Odată cu integrarea, utilizatorii Opera vor avea acces la Elrond Standard Digital Token (ESDT), un standard nativ de emitere a token-ului, în plus față de token-urile native EGLD, ceea ce îl face un punct de intrare excelent pentru Web3. Utilizatorii vor putea participa fără a se baza pe un portofel terță parte, asigurând tranzacții fără întreruperi și securitate sporită.

Într-o conversație exclusivă cu Cointelegraph, Danny Yao, senior product manager la Opera, a spus că compania urmărește în mod activ o politică multi-lanț, având integrat Ethereum, Bitcoin, Polygon și BNB Chain mai devreme. A explicat:

„Scopul nostru este să fim un punct de intrare înțeles și sigur la Web3 pentru oricine este interesat de cripto. Aceasta înseamnă, de asemenea, că am furnizat o funcție de selectare a portofelului care le permite utilizatorilor noștri să aleagă ce portofel doresc să folosească pentru a interacționa cu un anumit DApp.”

Browserul Opera oferă un portofel cripto integrat fără custodie, făcându-l un punct de intrare potrivit pentru milioane de utilizatori care pot accesa mai multe ecosisteme blockchain din acest singur punct de intrare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.