Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste de ULTIMĂ ORĂ pentru bugetari - Valoarea voucherelor de vacanță ar putea crește în extrasezon

Up Romania
voucher vacanta

Valoarea voucherelor de vacanță va fi majorată de la 1.450 lei la 2.080 lei pentru cei ce aleg să meargă în vacanță în extrasezon, conform unei propuneri a Ministerului Turismului care va fi discutată în perioada următoare cu industria, a anunțat ministrul de resort Bogdan Trif, la Antena 3.

Citește și: SCANDAL în platoul România TV: avocatul Tonel Pop a PLECAT NERVOS dintr-o emisiune după ce un jurnalist l-a scos din sărite

Beneficiarii pot opta să își petreacă vacanța în lunile octombrie - noiembrie și martie - aprilie, când de regulă se înregistrează un număr redus de turiști, și vor primi vouchere majorate. Măsura ar putea fi aplicată de anul viitor, a precizat ministrul.

Săptămâna viitoare va avea loc o întâlnire cu reprezentanții industriei turismului, iar propunerea poate fi îmbunătățită, a precizat Trif, care a adăugat că măsura distribuirii de vouchere de vacanță va fi prelungită și după 2020.

Voucherele de vacanță au eliminat 60% din turismul „la negru”, iar în 2019 numărul beneficiarilor s-a dublat față de anul precedent, a adăugat Trif. În acest an vouchere au fost distribuite mai târziu, iar bani au primit toate instiuțiile statului, dar unele au ales să îi cheltuie în alte moduri, a spus ministrul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.