Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste uriașă pentru Gabi Artene: Fosta handbalistă a naţionalei se va putea opera în Italia, fiind strânşi din donaţii 17.500 de euro

http://www.gsp.ro/
Gabi Artene

Gabi Artene, fostă componentă a naţionalei, care a fost diagnosticată cu o tumoare la urechea dreaptă, a anunţat că, în urma donaţiilor primite în valoare de 17.500 de euro, se va putea programa pentru operaţia din Italia. Gabi Artene a mulţumit ”marii familii a handbalului românesc”, dar şi necunoscuţilor care au donat sume pentru a-şi permite intervenţia chirurgicală, în valoare de 13.500 de euro.

”Dragii mei, vă mulţumesc! Vă mulţumesc tuturor celor care aţi făcut posibilă strângerea sumei necesară pentru intervenţia asupra tumorii de la ureche. Fie că sunteţi din mica mea familie sau din marea familie a handbalului românesc, fie că sunteţi actuali sau foşti elevi, prieteni, colegi de şcoală sau de antrenorat, părinţi ai copiior cu care am lucrat sau lucrez la şcoală şi la handbal, cunoscuţi sau chiar necunoscuţi, din ţară sau străinătate, vă mulţumesc fiecăruia în parte pentru efortul şi contributia depusă. În afară de banii primiţi, foarte importante şi încurajatoare au fost mesajele transmise de către voi. Au fost două săptămâni dificile din punct de vedere emoţional, pentru că gândurile voastre bune m-au copleşit şi m-au lăsat fără cuvinte, însă m-au şi întărit. Să vă ajute Dumnezeu pe toţi!”, a scris Gabi Artene în mesajul său de mulţumire, potrivit News.ro.

Printre donatori s-au numărat şi FR Handbal, cu 2.000 de euro, Narcisa Lecuşanu, care a organizat o licitaţie pentru mingea oficială cu care CSM Bucureşti a câştigat bronzul în Liga Campionilor 2017, şi pentru un tricoul personal, cluburi din întreaga ţară, dar şi numeroşi fani din Galaţi, care la meciul CSU Danubius – HC Zalău au adunat aproape 12.000 de lei.

Donaţiile au ajuns la 17.500 de euro, cu 4.000 de euro mai mult decât costurile operaţiei la o clinică din Italia, unde Gabi Artene se va programa la începutul lunii viitoare. ” Va fi ca un meci de calificare în care trebuie să câştig şi turul şi returul, dar voi lupta şi mă voi califica”, a mai scris fosta handbalistă.

Gabriela Artene, fostă jucătoare a echipei naţionale, este bolnavă de trei ani, iar în 2015 i s-a descoperit o tumoare la urechea dreaptă. Nu a dorit să facă publice problemele sale de sănătate, dar a fost convinsă de foste colege de echipă să fie de acord.

Gabriela Artene a adunat aproape 30 de selecţii în echipa naţională, iar la nivel de echipe de club a jucat aproape toată cariera la Oţelul Galaţi, cu care a atins trei semifinale de Cupa EHF, dar şi câte un sezon la Oltchim Râmnicu Vâlcea, Remin Deva şi Poli Timişoara.

În prezent, este antrenor la şcoala de handbal pe care a deschis-o în Galaţi, Handbal Art.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.