Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veste URIAȘĂ pentru Simona Halep: Nici nu visa la un asemenea cadou făcut de cea mai mare adversară

www.digisport.ro
Simona Halep

Jucătoarea spaniolă de tenis Garbine Muguruza, locul 3 mondial, a fost eliminată, luni, de Sloane Stephens (SUA), locul 12 mondial, în optimile turneului Miami Open.

Sloane Stephens s-a impus cu scorul de 6-3, 6-4, iar în sferturi va evolua cu germana Angelique Kerber, care a învins-o pe chinezoaica Yafan Wang, venită din calificări, scor 6-7 (1), 7-6 (5), 6-3.

Citește și: Cheltuieli URIAŞE la Primăria Capitalei: Pe ce se duc banii bucureştenilor-buget FABULOS cheltuit doar pe salarii

După înfrângerea sportivei spaniole, turneul din Florida rămâne fără primii trei capi de serie, numărul 1 mondial Simona Halep şi numărul 2 mondial Caroline Wozniacki fiind eliminate în turul 3, respectiv turul 2.

Vestea a una uriașă și nesperată pentru Halep, care păstrează o distanță destul de mare față de primele două clasate în spatele ei în clasamentul WTA, mai ales că românca are de apărat, în sezonul de zgură, 3.000 de puncte.

Citește și: Andrei Gheorghe declanşează un SCANDAL IMENS în Biserică: Preoţii ‘s-au încăierat’ după slujba de sămbătă – acuzaţii dure

Halep are, în acest moment, 8.140 de puncte. E urmată de Caroline Wozniacki, cu 6.790, și Garbine Muguruza, cu 5.970. Însă, Muguruza are șanse să piardă locul 3, dacă Elina Svitolina câștigă turneul de la Miami.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.