Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești îmbucurătoare: Aleksei Navalnîi va supravieţui otrăvirii

Twitter
Alexei Navalnîi

Criticul Kremlinului, Aleksei Navalnîi, va supravieţui otrăvirii, anunţă fondatorul ONG-ului care l-a transportat în Germania. Pe de altă parte, spitalul Charite din Berlin, unde este internat politicianul, nu a oferit detalii despre starea lui de sănătate, scrie Mediafax.

„Aleksei Navalnîi va supravieţui otrăvirii, dar va lipsi luni de zile de pe scena politică”, spune fondatorul ONG-ului care l-a transportat în Germania, Jaka Bizilj. Cu toate astea, spitalul Charite din Berlin, unde este internat politicianul, nu a oferit detalii despre starea lui de sănătate.

Navalnîi, una dintre cele mai cunoscute figuri ale opoziţiei din Rusia şi un critic constant al preşedintelui Vladimir Putin, a fost transportat sâmbătă la un spital din Berlin pentru a fi tratat de medicii germani, scrie Reuters.

Situație îngrijorătoare în Spania din cauza COVID-19: Decizia extremă luată de Apple

Politicianul în vârstă de 44 de ani, se afla în comă indusă atunci când a fost evacuat din oraşul sibian Omsk.

Duminică, echipa lui Navalnîi urma să susţină un briefing pe YouTube despre „otrăvirea lui Aleksei”, dar ulterior a anulat-o spunând că nu sunt pregătiţi, a scris purtătorul de cuvânt al politicianului, Kira Yarmysh.

Un tabloid rusesc, citat de presa occidentală, a dezvăluit că Aleksei Navalnîi se afla de mai mult timp sub filajul strict al FSB. Înainte ca să se simtă rău în timpul zborului, Navalnîi a fost urmărit “îndeaproape” ofiţerii FSB, inclusiv unde s-a cazat, cu cine a vorbit sau ce a mâncat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.