Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vezi aici ce salarii nesimțite au directorii din subordinea CJ Arad

Vezi aici ce salarii nesimtite au directorii din subordinea CJ Arad

Vezi aici ce salarii nesimtite au directorii din subordinea CJ Arad

Zeci de mii de lei pe lună. Atât câștigă mai marii instituțiilor din subordinea Consiliului Județean Arad. Salariile lor sunt cuprinse între 3.000 și 10.000 de lei.

Campionul salariilor nesimțite plătite din banii publici ai arădenilor este directorul general al Companiei de Apă, Gheorghe Bănățean. El pleacă acasă lunar cu 9.991 de lei, scrie Aradon. Managerul de producție al aceleiași instituții câștigă 8.889 de lei lunar, în timp ce directorul economic-comercial primește în fiecare lună 8.396 de lei pentru munca sa. Topul salariilor din Compania de Apă Arad este completat de managerul tehnic (8.308 lei), managerul comercial (7.660 lei), managerul economic-financiar (7.279 lei) şi directorul tehnic producţie (6.832 lei). Repetăm, e vorba de venituri nete lunare.

Compania de Apă Arad (CAA) este societate comercială pe acțiuni, având ca acționar principal Consiliul Județean Arad (93% din acțiuni). Consiliul Local al Municipiului Arad deţine 3% din acţiunile companiei, restul acţiunilor împărțindu-se în mod egal între şase acționari: orașele din programul Samtid, respectiv Nădlac, Pecica, Lipova, Sântana, Curtici și Pâncota.

Nici conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad nu se poate plânge. Managerul Adrian Wiener câștigă lunar un venit net de 6.750 de lei, în timp ce adjuncta sa are un salariu de 5.924 de lei ca director medical. Deloc de neglijat este și salariul directorului financiar-contabil: 5.657 de lei. Directoarea de îngrijiri a spitalului primește un salariu lunar de 3.447 de lei, la care se adaugă - potrivit declaraţiei de avere pe 2014 – un venit de 313 lei lunar de la Şcoala Postliceală Sanitară şi o indemnizaţie lunară de 1.950 de lei de la Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România.

Podiumul salariilor nesimțite din Arad este completat de Aeroportul Arad. Directorul general al Aeroportului Arad pleacă acasă în fiecare lună cu 4.125 de lei reprezentând salariul său net lunar, iar directorul economic al aceleiași instituții are un venit lunar net de 3.946 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.