Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viața de zi cu zi la -70°C. Cum e să trăiești în cel mai friguros oraș de pe Pământ (VIDEO)

captura YouTube
Yakutia

O femeie din Siberia a povestit cum este să trăiești în cel mai friguros loc de pe pământ, unde temperatura poate ajunge și la -70 de grade Celsius iarna. Volggerița Kiun B. a crescut în Yakutia, Rusia, însă în prezent este stabilită în Beijing, China.

Videoclipurile de pe canalul ei de YouTube sunt despre oamenii care trăiesc în cel mai rece loc de pe pământ și despre cum reușesc să se descurce în acele condiții.

„Este absolut necesar să poarte mai multe straturi de haine. Genunchii sunt cei mai predispuși la înghețare la temperaturile acelea extreme”, a spus aceasta.

Sora lui Kiun, Dayana, a arătat cum se îmbracă în timpul zilei, începând cu o maletă și colanți. A adăugat apoi un pulover cu fermoar și o pereche de pantaloni căptușiți. Pentru a-și ține picioarele încălzite, a optat pentru o pereche de ghete tradiționale Yakutian făcute din piele de ren, scrie dailymail.co.uk.

„Femeile din Yakutia au de obicei două look-uri. Unul este mai feminin, cu blănuri făcute din nurcă sau vulpe. Celălalt este mai casual, cu jachete lungi care țin mai multă căldură și sunt mai ieftine decât blănurile”, a spus vloggerița.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.