Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședinte PSD: Mitingul va fi decis în BPN. Tema - apărarea democrației

Mitingul-Electoral-al-Aliantei-PSD-UNPR-PC-Galati-10.05-13

Vicepreședintele PSD Ecaterina Andronescu a declarat, duminica seara, ca mitingul vehiculat in partid pentru sustinerea lui Victor Ponta va fi unul indreptat catre 'apararea procedurilor democratice intr-un stat european' si ca o decizie a partidului va fi luata, luni, in sedinta conducerii centrale a partidului.

"In aceasta incrancenare, Opozitia vrea sa ajunga la putere pe cai nedemocratice. Daca PSD va organiza un miting sau nu, se va lua maine in BPN o decizie. Mitingul trebuie sa fie in vederea apararii procedurilor democratice intr-un stat european, mi se pare extraordinar de important, pentru ca in timp ce votul populatiei a fost calcat in picioare in 2012, ne indreptam intr-o directiecare nu este de acceptat. Nu poti sa dai afara un Guvern incercand sa omori cu orice chip Premierul. Opozitia cere demiterea Premierului aproape in fiecare zi. Atat timp cat exista in Parlamernt o majoritate acest Guverna are suport si suntem intr-o procedura democratica. Sa incerci sa demiti Guvernul pe o alta cale…", a declarat Ecaterina Andronescu la Romania TV.

"Deci noi facem un miting ca sa aparam democratia", a mai declarat aceasta.

Sâmbătă seara, la nunta lui Valeriu Zgonea, membrii PSD le-au cerut lui Liviu Dragnea și Rovanei Plumb să organizeze un miting de susținere pentru Victor Ponta. În PSD există în acest moment două tabere: una formată din cuplul Victor Ponta - Rovana Plumb şi susţinătorii acestora, alta formată din Liviu Dragnea şi Valeriu Zgonea şi susţinătătorii lor. Cele două tabere au perspective diferite asupra felului în care PSD ar trebui să gestioneze criza generată de urmărirea penală a premierului. Propunerea de organizare a unui miting cu 100.000 de oameni ar fi venit din tabăra lui Zgonea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.