Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședintele PSD Iași, Cristian Stanciu, le-a recomandat colegilor săi să îl voteze pe Mihai Fifor în funcţia de secretar general al partidului

psd

Vicepreședintele PSD Iași, Cristian Stanciu, le-a recomandat colegilor săi, delegați la Congresul PSD, să îl voteze pe Mihai Fifor în funcţia de secretar general al partidului. „Această poziție importantă în cadrul partidului nu mai trebuie compromisă niciodată”, a spus Stanciu, potrivit Mediafax.

Vicepreședintele PSD Iași, Cristian Stanciu, le-a recomandat colegilor săi, delegați la Congresul PSD, să îl susțină pe Mihai Fifor în funcţia de secretar general al partidului.

„Îmi permit, în calitate de vicepreședinte al Organizației Județene Iași a PSD, să recomand colegilor mei care vor fi delegați la Congres, susținerea candidaturii domnului Mihai Fifor, actual președinte al Consiliului Național și fost ministru al Apărării Naționale, pentru postul de secretar general al PSD. Această poziție importantă în cadrul partidului nu mai trebuie compromisă niciodată pentru că, altfel, vom suferi alte eșecuri dureroase”, a spus Cristian Stanciu, potrivit unui comunicat de presă.

Acesta crede că este bine, la fel ca în alte țări europene, ca liderul partidului să fie și șef al Guvernului.

Citește și: Ironie la Congresul PSD: au schimbat imnul din perioada Dragnea/VIDEO

„În același context al alegerilor interne, cred că președintele partidului aflat la guvernare trebuie să fie și prim-ministru al Guvernului României. Un astfel de model în care liderul politic este și premier a făcut carieră în majoritatea țărilor europene”, a mai spus vicepreședintele PSD Iași.

El mai crede că viitorul vicepreședinte al PSD la nivelul Regiunii Nord-Est trebuie să provină din organizația județeană Iași. „În acest fel, PSD va redeveni un partid național, având la vârf și reprezentanți din toate centrele regionale ale țării”, se mai arată în comunicatul semnat de Cristian Stanciu.

La București are loc sâmbătă Congresul Extraordinar la PSD, în care social-democrații își vor alege președintele, președintele executiv și secretarul general al partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.