Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepremierul Dâncu nu se consideră Calul Troian din guvern

După ce în urmă cu două zile a fost atacat de vicepreşedintele PNL, Gigel Sârbu, fiind catalogat drept "calul troian" al PSD în Guvernul Cioloş, Vasile Dâncu s-a grăbit să-i dea acestuia o replică acidă printr-o postare pe blogul personal.

Citeşte şi: Deputatul fugar Marko Attila ATACĂ România cu ajutorul ambasadorului SUA/ FOTO

"Despre parlamentarul Gigel-Sorinel Știrbu știam doar că maestrul Andrei Pleşu a scris, la numirea sa într-o funcție: La noi e plin de Gigei în toate posturile şi în toate instituţiile. Un Gigel în plus nu mai contează.

În mod surprinzător pentru mine, am aflat că parlamentarul amintit face afirmații elucubrante despre statutul meu în guvernul României.

Aș vrea să-i răspund, cu toată deferența, deputatului Ştirbu că nu sunt cal troian, poate, mai degrabă ... cal de bătaie, dacă ne uităm mai bine la stilul atacului său.

Invocarea relaţiilor mele personale, expuse de mine fără nici un fel de ipocrizie, este o dovadă de rea-voința sau lipsă de inspiraţie. Personal nu mi-aş permite să interpretez activitatea actuală a Domului deputat prin perspectiva fotografiilor din viaţa privată a domniei sale, fotografii în care se afișează cu Darius Valcov sau Marian Ghenciu, cel din urmă fiind acuzat de presa locală pentru afaceri ilegale cu alcool și asociere cu familia Domniei Sale", a scris vicepremierul.

Citeşte şi: OFICIAL - Fostul adjunct al lui Coldea, reținut în dosarul spionării Codruței Kovesi

Dâncu a ţinut să precizeze că nu mai face parte din politică, iar atacurile la persoana sa sunt nefondate, "atâta timp cât nu candidează la alegerile care urmează şi nici nu visează la vreun post" pentru care ar concura cu Gigel Sârbu sau cu oricine altcineva din PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.