Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreşedinte PNL, declaraţie surprinzătoare despre o întâlnire Iohannis-Băsescu

Este declaraţia surprinzătore a vicepreşedintelui PNL Nicolae Robu, care pare să subestimeze antipatia de gloată pe care o generează în continuare preşedintele.

Aflat în concediu în străinătate, Robu rămâne la curent cu evoluţiile politice interne şi, după dezbaterile din ultimele zile, sare la gâtul premierului Ponta şi al socrului său, Ilie Sârbu.

„Pai, d-le Victor Ponta, d-le Ilie Sârbu, chiar aceasta credeţi dvs. că este frământarea majoră a românilor, dacă s-a întâlnit sau nu - şi nu s-a întâlnit, ştiţi bine! - Klaus Iohannis cu Traian Băsescu? Românii sunt frământaţi, dlor, că în continuare plătesc taxe şi impozite mari, că au salarii şi pensii mici, că economia nu dă semne de revigorare, ci, dimpotrivă, se clatină sub ameninţarea măsurilor populiste despre care dvs. vorbiţi, că dvs. încurajaţi nemunca, asistenţa socială parazitară şi nu mişcarea economică sănătoasă, singura aptă de susţinerea pe de o parte a dezvoltării, iar pe de altă parte a serviciilor publice - sănătate, educaţie, cultură, securitate, administraţie - şi a asistenţei sociale justificate!”, declară Robu.

Mai departe primarul Timişoarei reia principalele teme ale precampaniei lui Klaus Iohannis - instituţii independente, orientarea occidentală, parteneriatul strategic cu SUA -, ca ofertă electorală a Alianţei Creştin-Liberale. Toate acestea prezentate prin opoziţie la PSD. „Înţelegeţi, d-lor Victor Ponta şi Ilie Sârbu că, la 25 de ani de la Revoluţie, românii vor altceva decât le oferiţi dvs.!”, concluzionează Robu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.