Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreşedinte PNL, reţinut de procurorii DNA

sigla noua pnl

Procurorii DNA Ploieşti au reţinut în noaptea pe miercuri spre joi un vicepreşedinte PNL. Acesta este anchetat într-un dosar ce vizează fapte de corupţie.

Deputatul PNL Mircea Roşca a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de trafic de influenţă şi luare de mită. Acesta urmează să fie prezentat judecătorilor de la ÎCCJ, cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit avocatului său, Alexandru Șerban, citat de Agerpres, ordonanța de reținere a fost emisă la ora 23,15.

Șerban a explicat că procedura este una normală, având în vedere faptul că deputatul a solicitat ridicarea imunității parlamentare.

Mircea Roșca a fost scos încătușat din sediul DNA declarând că aceasta este o procedură pe care o respectă și că are încredere în justiție ''până la capăt''.

Procurorii anticorupție au efectuat miercuri percheziții la locuința din Comarnic a lui Roșca după ce Camera Deputaților a aprobat marți cererea ministrului Justiției privind percheziția domiciliară, reținerea și arestarea preventivă a deputatului liberal. Perchezițiile s-au încheiat după mai mult de cinci ore.

Mircea Roșca este cercetat pentru trafic de influență într-un dosar în care mai sunt cercetați sub control judiciar și vărul acestuia Adrian Rotilă, dar și președintele PNL Azuga Gabriel Popescu, acuzați de cumpărare de influență și dare de mită.

Mircea Roşca a fost preşedinte PNL Prahova şi a fost ales vicepreşedinte PNL vara trecută. Săptămâna trecută acesta s-a autosuspendat din partid, din cauza acuzaţiilor de corupţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.