Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viceprimarul Bacăului propune premierea în bani a sportivilor şi antrenorilor participanţi la Jocurile Olimpice

digisport.ro
jocuri olimpice

Viceprimarul municipiului Bacău, Liviu Miroşeanu, va propune în următoarea şedinţă a Consiliului Local premierea celor doi sportivi legitimaţi la cluburile municipale care au participat la Jocurile Olimpice, precum şi a antrenorilor acestora.

Este vorba despre atleta Bianca Florentina Ghelber, clasată pe poziţia a şasea la aruncarea ciocanului, şi antrenoarea acesteia, Mihaela Melinte, care ar urma să fie premiate cu câte 49.000 de lei.

Înotătorul Daniel Cristian Martin, care a concurat la probele de 100 metri spate şi 100 metri fluture, şi antrenorul său, Iulian Matei, vor fi premiaţi cu câte 24.500 de lei, potrivit proiectului de hotărâre de CL, informează Agerpres.

"Cei doi sportivi băcăuani participanţi la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 şi cei care i-au antrenat vor primi recunoaşterea comunităţii pentru efortul şi talentul lor. (...) Suma cu siguranţă nu poate reflecta în întregime respectul faţă de o performanţă olimpică, dar reprezintă un minim demers al administraţiei locale. Consider că sportul rămâne un liant al unei comunităţi, succesele sportive aduc bucurie şi sunt motiv de mândrie locală. În egală măsură, sportivii noştri sunt ambasadori incontestabili, care vorbesc despre noi, în toate colţurile lumii. De aceea, trebuie să respectăm sportivii şi performanţele lor, în spatele cărora se ascund mii de ore de antrenamente, renunţări, eforturi şi multă disciplină, şi pe cei care descoperă şi îndrumă talentele către aceste rezultate valoroase", afirmă, într-un comunicat transmis sâmbătă AGERPRES, viceprimarul Liviu Miroşeanu.

Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Bacău în care va fi supus votului acest proiect va avea loc pe 18 august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.