Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu a EXPLODAT după ce Nelu Tătaru a acuzat că VINA de la Piatra Neamț e COLECTIVĂ: Asumați-vă, dracului, lașilor

ciutacu

Junalistul Victor Ciutacu a izbucnit după ce ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat că vina pentru tragedia de la Piatra Neamț e una colectivă, românii fiind de condanmnat că au acceptat atâția ani un sistem de sănătate.

"M-am săturat ca de mere acre de placa stricată a vinovăției colective. Recitată, indiferent de regim, de administratori politici ai sistemului și amplificată de flașnete al căror scop prioritar în viață e să se pună bine cu mărimile zilei ori să fie utili celor care ar putea ocupa în viitorul apropiat locurile de burghezi la stat.

Citește și: Fiica unui BĂRBAT DECEDAT la ATI Piatra-Neamț își URLĂ DUREREA: Nu știu nimic de el de patru zile. Așa bine i-au lăsat că au murit!

Când o să vedeți că-mi aprind țigara lângă tubul de oxigen de la ATI, că dau cu artificii în subsolurile fără aerisire sau că apar pe vreo listă de politruci care vă vor binele și vă cer votul, ei bine, atunci să mă treceți și pe mine pe lista vinovaților colectivi. Până atunci, asumați-vă, dracului, lașilor, responsabilitatea pentru ce se întâmplă în țara unde ați fost aleși/numiți și sunteți plătiți (de mine și de alții) ca să vă faceți treaba. Eu mă ocup, între altele, cu plătirea la timp a impozitelor și taxelor pe care voi le cheltuiți iresponsabil și din care vă hrăniți clientela și propaganda. În afară de asta, voi, îmbuibaților, cu ce vă ocupați?", scrie Ciutacu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.