Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, analiză la 'sânge' despre criza din Guvern: 'Unii vor să fure banii.Ceilalți vor să aibă procurorii care să-i aresteze pe ăia care fură fără ei'

evelinapauna.ro
ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu comentează în mod ironic toată bătălia politică dintre USR-PLUS și PNL. Gazetarul a analizat atât intențiile reale ale celor două partide, cât și modul în care se vede din punct de vedere mediatic această bătălie.

„Unii vor sa fure banii. Ceilalti vor sa aiba procurorii care sa-i aresteze pe aia care fura fara ei. Citu e un personaj infect. Sexomarxistii sunt oribili. Cu cine sa tin?

Dacă DJ Stelica vrea să intre in istorie, sapă un șanț adânc în jurul ministerului, pune foc, se leagă cu lanțuri de scaun, încuie clădirea pe dinăuntru și ține în dinți o grenadă defensivă. Să vină Bode cu mascații ăia buni de la Onești să-l scoată de la butoanele reformei”, a spus Ciutacu, pe pagina sa de Facebook.

El a remarcat acum faptul că USR-PLUS vrea să apară la cât mai multe canale TV.

„Sexomarxiștilor, e mișto la televiziunile corupților/fugarilor când vă gonește de la cașcaval consumatorul ăla cu ochii tulburi și umezi? Suntem frecventabili acum, e bun publicul nostru neelitist?

Abia acum se vede că, trezit azi noapte din pumni (ca) la comandă, uriașul aparat de zgomote și propagandă a funcționat și funcționează pentru USR PLUS și că PNL n-a fost nimic altceva decât un beneficiar colateral. Urmează întrebare nevinovată: cine și unde-i plătește de atâția ani de zile pe agitatori?”, a punctat Ciutacu.

Vezi și: USR-PLUS își 'mușcă limba' acum, după ce COLABOREZĂ cu AUR! Dan Barna îi făcea EXTREMIȘTI și EXCLUDEA orice colaborare cu partidul lui Simion .

 

 

Sexomarxiștilor, e mișto la televiziunile corupților/fugarilor când vă gonește de la cașcaval consumatorul ăla cu ochii tulburi și umezi? Suntem frecventabili acum, e bun publicul nostru neelitist?

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.