Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, despre tragedia de pe Lacul Morii: Conclavul decident pentru destinele sectei bizare a reziștilor a scos din căciulă numele primarului de la 6

Romania TV
Victor Ciutacu

Victor Ciutacu a comentat pe Facebook, în stilu-i caracteristic, gâlceava dintre autorități în urma tragicului eveniment de pe Lacul Morii, acolo unde o femeie care alerga a fost ucisă de maidanezi, și despre faptul că primarul Ciprian Ciucu ar urma să fie scos vinovat de reziști.

"Tragedia femeii pe care au mâncat-o câinii de vie produce, dincolo de oroare, un fenomen politic interesant. Nefiind disponibil nici măcar un singur pesedist care să fie scos vinovat de haitele de reziști, a rămas de ales sacrificatul între Nicușor Dan și Ciprian Ciucu. Așa că a fost nevoie de o alegere. Din motive care-mi scapă (sau nu, dar nu insist aici), conclavul decident pentru destinele sectei bizare a reziștilor a scos din căciulă numele primarului de la 6. Cu care mă judec încă de când candidă, pe care nu dau doi bani și depre care nici nu intenționez să-mi schimb vreodată părerea.

Asta e explicația trezirii bruște a tuturor propagandiștilor haștagieni, din presă ori băgători de seamă și încasatori din rețelele social. Și a fluviului de flegme direcționate unilateral spre Ciucu. Unul dintre ei trebuie salvat. Ghinion pentru Ciucu...", scrie Victor Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.