Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu: Emilia Șercan este campioana mondială a servitelor din presă

ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu susține că dosarul de plagiat al premierului Nicolae Ciucă era pregătit ”pentru folosință la nevoie”. Ciutacu arată că este emblematic faptul că ”rolul de vidanjor” i-a fost atribuit jurnalistei Emilia Șercan, pe care o cataloghează drept ”campioana servitelor în presă”.

”Părerea mea despre calitățile intelectuale ale premierului-general e publică. Deci nu am nici o mirare sau revelație că i-au scos ăștia de la sertar doctoratul (cu) plagiat, pregătit oricum pentru folosință la nevoie. Emblematic, însă, e că rolul de vidanjor al politicienilor impostori i-a fost atribuit Emiliei Șercan, campioana mondială a servitelor din presă, poreclite nedrept "investigații", ea însăși datoare cu explicații publice privind lucrarea ei de licență grandios garnisită cu tăieturi din alții.

P.S. Ieri iese din tăcerea-i proverbială (și binefăcătoare marelui public) Bolojan și ne anunță că poate se sacrifică să ne fie premier sau, la nevoie, președinte. Azi apare marfa care ne arată că Ciucă nu e demn de funcția de premier; și, evident, nici protectorul său Iohannis de cea de președinte. Iar noi toți suntem proști și ne-am născut alaltăieri”, scrie Victor Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.