Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, ieșire show după primele declarații ale lui Băsescu: Nu-l răpeste nimeni cu ambulanța neagră să-l ducă la ruși

victor_ciutacu_01_1963313712

Jurnalistul Victor Ciutacu a postat pe Facebook un text ironic după ce fostul președinte Traian Băsescu a făcut primele declarații publice după decizia ÎCJJ privind colaborarea cu Securitatea și externarea din spital. Ciutacu subliniază că totul e un spectacol de neratat, specific României.

Citește și: Traian Băsescu, prima ieșire după externare: Am avut un puseu de tensiune de la plămâni. Am decis să cumpărăm un apartament

"Pe nea Traian l-a tras curentul. S-a incordat un pic de sale, s-a ridicat biped. Medicul i-a recomandat masca permanent si evitarea aglomeratiei. Plin de respect fata de presa, sta in mijlocui imbulzelii fara masca. Pleaca apoi pe talpa, cu bocceluta, sa-si vanda titlurile de stat. Ca altfel n-are de unde sa puna de-un trei camere decomandate langa piata si metrou, ca-s enorme facturile si nu le poate duce dintr-o amarata de simbrie de europarlamentar. Nu-l rapeste nimeni cu ambulanta neagra sa-l duca la rusi.

In fata televizoarelor in culori, prostii plang inghesuit si se sterg de lacrimi cu mansetele de muci. Nu ai cum sa te plictisesti in tara asta", scrie Ciutacu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.