Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu îi trage preșul Alinei Mungiu Pippidi: Gabi Luncă nu mai cânta la nunți de 29 de ani

ciutacu

Politologul Alina Mungiu Pippidi susține că artiști precum Gabi Luncă sau Nelu Ploieșteanu și-au făcut-o cu mâna lor, pentru că au continuat să cânte la nunți și în timpul pandemiei. Jurnalistul Victor Ciutacu îi atrage atenția asupra faptului că artista Gabi Luncă nu mai cânta la nunți de 29 de ani.

”Poa' s-o trezească cineva măcar cinci minute pe inegalabilă doamnă Mungiu-Pippidi din delirul de grandoare și autoadmirație specific omului care le știe pe toate și să-i spună că Gabi Luncă nu mai cânta la nunți de vreo 29 de anișori? Când s-a mutat întru credință creștina la penticostali și când pârdalnicul de virus ucigaș nu era nici măcar în proiect...”, scrie Victor Ciutacu.

Alina Mungiu Pippidi susținea că artiștii ”și-au făcut-o cu mâna lor”.

”Să fie clar, unii oameni și-au făcut-o cu mîna lor, deci nu merită nici un oficial învinuit de ce li s-a întîmplat lor. Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă au continuat să cînte la nunți cu toate interdicțiile, evident fără mască de protecție, și au murit uciși de admiratorii lor la fel de proști ca și ei, care i-au strîns în brațe, le-au sărutat mîna și le-au adus pahare cu întăritor – cînd nu le-au băgat bancnote în mînă.”, scria Pippidi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.