Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, mesaj după conferința de presă a lui Klaus Iohannis: 'Sunteți magnific, mă faceți să fiu mândru că sunt contemporan cu dumneavoastră'

victor ciutacu

Victor Ciutacu, realizator la România TV, i-a transmis președintelui Klaus Iohannis, pe Facebook, un mesaj. Unul ironic, după prestația președintelui la conferința de presă, dar care face trimitere și la ce a spus Cristian Tudor Popescu în analiza prestației lui Iohannis.

Citește și: PNL face dezvăluiri- Viorica Dancilă a mințit: ‘Ii reamintesc doamnei Dăncilă că falsul în declarații este o infracțiune’

"Domnule președinte, iertați-mi îndrăzneala de a vă spune brutal, fără ocolișuri, că sunteți magnific, că mă faceți să fiu mândru că sunt contemporan cu dumneavoastră și că, n-am de ales, vă iubesc din tot suflețelul meu candid.

Asta e singura 'întrebare' care a lipsit din conferința de presă care i s-a părut 'dezbatere utilă' lui CTP. Cu toată dragostea, se termină campania asta și mă întorc la cazul Caracal. Sau la orice altceva care să nu aibă tangențe cu politica sau să treacă razant pe lângă ea", a declarat realizatorul TV Victor Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.