Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu: Se pregătește ceva. Poate o saltă pe Gabriela Firea!

victor_ciutacu_01_1963313712

Jurnalistul Victor Ciutacu susține că în această perioadă, dinspre tabăra lui Klaus Iohannis se pregătește o mișcare, care ar avea rolul să schimbe rezultatul previzibil al acestor alegeri. Ciutacu susține că singura mutare care ar putea duce la un astfel de deznodământ ar fi să o salte procurorii pe Gabriela Firea, omul cu cea mai mare cotă de încredere din PSD, un adevărat trofeu pentru ”atleții statului de drepți”.

Citește și: CONFRUNTARE - Rareș Bogdan vs Radu Tudor: Cine câștigă în războiul PSD-Iohannis

Citește și: Alina Bica ZGUDUIE România: Declarații FĂRĂ PRECEDENT ale fostei șefe ANTI-MAFIA

Citește și: LOVITURĂ URIAȘĂ pentru Antena 3: Ce sunt obligați Radu Tudor, Mihai Gâdea și alți jurnaliști să facă

”Se radicalizează taberele și cred că asta a și intenționat Iohannis să obțină. El vrea să obțină emoția aia colectivă, care câștigă alegerile, dar nu prea are cu cine, pentru că cei care sunt anti-PSD vor deveni și mai înveșunați, dar și invers. Eu zic că prin acest război Iohannis îi legimitează pe cei de la PRU, cu străinii care ne confiscă tot: Werner și Julien ne-au confiscat până și ziua națională, iar pe ai lui, ăia anti-PSD, cei pe care îi scot duminică de la 7 seara încolo la vot, care cică înclină balanța votului, să-i mobilizeze. Dar pentru că să vină oamenii ăștia la vot? Până acum era Ponta dușmanul colectiv, care nu a vrut să le deschidă secții de votare în diaspora. Atunci exista un mobil al crimei, nenorocitul de Ponta comunistul, care nu vrea să voteze tinerii frumoși și liberi. Ei, acum nu mai este acest val. Acum, Dragnea nu e la butoane, nu e la putere și e mai greu să scoți oamenii împotriva unuia care nu e la putere. Ponta era acolo și împreună cu gașca lui de nenorociți nu-i lăsa să voteze pe tinerii frumoși să voteze.

În cazul ăsta ce să fie? Doar, repet, să-l salte pe Iliescu de pe stradă sau pe Gabriela Firea. Ceva se pregătește. Uitați-vă la povestea cu Pandele. Bun, că Pandele nu se poate abține și este în stare să-și facă rău și lui, și familiei, asta o demonstrează faptul că s-a dus ca fraierul după fentă să se ia cu ăla prin benzinării sau pe unde s-au luat, da? Încercarea de promovare a incidentului cu Pandele și însăși existența faptei, mă rog, ce faptă o fi fost, că n-am înțeles dacă l-a bătut sau nu, că era pe muțește, pare că Gabriela Firea a devenit o țintă. Pare că, la ce plictiseală e în clasa politică, Gabriela Firea este trofeul. Mie mi se pare că ea nu face prostii la primăria Capitalei, ca să îi poți face mangleala. Prostii, adică mă refer la golănii, că bărbatul ei se ia la palme cu unul într-o benzinărie, asta poate genera un pic de emoție, dar nu poți să o ridici pe Firea de pe stradă.

Pe de o parte, dacă o saltă pe Firea, există riscul să-i radicalizeze pe cei care zic ”să moară PSD, să moară corupții”, dar îi radicalizezi și pe ceilalți, care susțin PSD. Totuși, este un alt calcul, pentru că electoratul PSD este disciplinat și iese la vot orice ar fi, iar din nehotărâți, de exemplu, pe mine m-ar insulta să văd o chestie de genul ăsta și m-aș duce să-i votez pe PSD-iști, dar cine știe câți sunt ca mine. Există însă și partea aceea de electorat care va spune: ce am ajuns, dacă și cea mai de încredere persoană din PSD are dosar penal, atunci ăștia nu au nicio șansă. Este foarte riscantă o astfel de strategie, dar nu știi niciodată care sunt calculele politice. Dacă ăia care s-ar radicaliza mai tare pentru că inclusiv Firea are probleme sunt mai mulți decât cei care ar victimiza PSD? Atunci nu merită să încerce atleții statului de drept? E ultima lor șansă”, a declarat Victor Ciutacu, pentru STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.