Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Micula a vorbit de contribuţia României la misiunile Alianţei cu asistentul secretarului NATO

MAE

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Externe Victor Micula a avut luni o întrevedere cu asistentul secretarului general al NATO pentru diplomaţie publică, ambasadorul Tacan Ildem, ocazie cu care cei doi oficiali au avut un schimb de opinii cu privire la priorităţile NATO în perioada actuală şi obiectivele la nivel aliat pe linie de comunicare şi diplomaţie publică.

Potrivit unui comunicat al MAE, în cursul discuţiilor au fost trecute în revistă stadiul şi perspectivele implementării activităţilor aliate legate de consolidarea posturii de descurajare şi apărare, precum şi de proiectare a stabilităţii. O atenţie specială a fost acordată iniţiativelor NATO privind zona Mării Negre, precum şi contribuţiei României la misiunile Alianţei, arată sursa citată. Cei doi înalţi oficiali au fost de acord cu importanţa menţinerii sprijinului opiniei publice pentru NATO, printr-o informare corectă şi cuprinzătoare cu privire la rolul şi responsabilităţile Alianţei în actualul context internaţional, conform Agerpres.

De asemenea, a fost evocată utilitatea dialogului şi coordonării între NATO şi statele membre în acest domeniu, fiind evidenţiate cooperarea strânsă între România şi Divizia de Diplomaţie Publică a NATO şi interesul reciproc pentru a continua aprofundarea acestei cooperări, precizează MAE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.