Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Pițurcă, antrenor Craiova: 'Schimbarea suprafeței de joc de pe ”Ion Oblemenco” va costa 300.000 de euro'

a1.ro
stadion ion oblemenco

Victor Pițurcă se implică personal în schimbarea gazonului de pe ”Ion Oblemenco”. Antrenorul a început demersurile în vederea înlocuirii suprafeței de joc, cu una hibrid. În proporție de 95% va fi gazon natural, iar restul de 5% va fi sintetic, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Ministrul Transporturilor îi răspunde lui Dan Barna cu un video de pe autostradă: V-a fost frică să intrați?

Primăria va fi cea care se va ocupa de toate procedurile. Potrivit declarațiilor lui Victor Pițurcă, schimbarea se va face în octombrie, în perioada de pauză pricinuită de meciurile naționalei din preliminariile Campionatului European 2020, cu Insulele Feroe și Norvegia. ”Am vorbit cu primarul Craiovei şi el, ca şi noi, are ambiţia să pună cel mai bun gazon, unul de 5 stele. E adevărat ce aţi scris voi, că eu vreau unul mixt, dar acesta nu costă 400.00 de euro. Ar costa atât dacă am lucra prin intermediari, care au comisioane e foarte mari, dar noi am vorbit direct la producător”, a spus Victor Pițurcă pentru gsp.ro, care a mai făcut următoarele precizări:

”Firma se numeşte Grass Master, e din Olanda şi la ei au apelat şi unele dintre marile echipe, care au suprafeţe de joc de calitate, cum ar fi Ajax, Tottenham, City, Atletico Madrid, Bilbao. Deci, Craiova va avea teren ca pe Amsterdam Arena şi Wanda Metropolitano”. Astfel, Craiova va face o economie de 100.000 de euro. Toată afacerea va costa 300.000 de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.