Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta a EXPLODAT în apărarea Corinei Crețu, după atacul lui Liviu Dragnea: 'Șobolanule! Complet analfabet!'

Inquam Photos / Octav Ganea
ponta parlament gesturi

Liderul PRO România, Victor Ponta, a explodat în apărarea Corinei Crețu, după ce în urmă cu puțin timp liderul PSD Liviu Dragnea a atacat-o dur.

"Sobolanule! ProRomania devine alegerea adevaratilor social - democrati , a celor care vor dezvoltarea Romaniei in Europa si va lua peste 10% din voturi! Mori de frica si acum ai ajuns sa o musti pe Corina Cretu! De ce ti-e frica nu scapi!

Dragnea ori este complet analfabet si nu cunoaste structurile europene - ori se adreseaza unor oameni neinformati care pot sa creada orice aberatie! Corina Cretu NU face parte din niciun “Consiliu de Ministri” de care vorbeste mitomanul Dragnea/ din Consiliul de Ministri ai UE fac parte ministrii din Guvernul “Dancila” ( alaturi de ministrii din celelalte guverne europene) / daca Dragnea se refera cumva la Colegiul Comisarilor ( care conduce Comisia Europeana) acolo deciziile nu se iau prin vot - exact ca si in Guvernul de la Bucuresti decide Presedintele Comisiei ( ca un Prim Ministru)!

Dar Dragnea iar a iesit ca un sobolan din cotloane sa muste si sa-i murdareasca pe cei care fac cinste Romaniei !!! Doar pentru ca nu poate sa fure linistit si sa minta romanii!

Corina Cretu este un adevarat social democrat - un roman care a facut cinste Romaniei! ProRomania pentru ca tine cu Romania / atacurile sobolanilor mafioti doar arata ca le este frica !

Pe 26 Mai fiti ProRomania! Ca sa scapam de mafioti si analfabeti!", scrie Victor Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.