Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta a IZBUCNIT după restricțiile anunțate de Marcel Vela: Sunt nemulțumit de faptul că nu s-a luat măsura necesară în acest moment

Liderul PRO România, Victor Ponta, anunță că măsurile luate de ministrul de Interne, Marcel Vela, nu sunt cele mai potrivite pentri stoparea epidemiei de coronavirus.

Citește și: Raed Arafat ATENȚIONEAZĂ românii care se plimbă nestingheriți pe străzi: Virusul nu se vede, nu se simte și nu are gust ca să-l evitați

"Eu nu am înțeles nimic din ce a spus domnul Vela. Nu înțeleg de ce nu avem premier. L-am așteptat la 19. Eu mă pricep la ordonanțe. După ce am citit, sunt nemulțumit de faptul că nu s-a luat măsura necesară în acest moment. În afară de medici pompieri, si polițiști, ar trebui să stăm acasă. După 10 seara nu putem ieși. Pai unde să mergi după 10 seara.

Am înțeles că prefecților li s-a interzis să mai spună ceva. Cei mai mulți interpretează că voi să ne ascundă ceva. Salvăm și noi economia? Toate celelalte țări au luat măsuri, că economia o să dispară. O să avem victime câteva zeci de firme de românești", a declarat Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.