Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta anunță APOCALIPSA: 'Toate datoriile țării s-au triplat, s-au mărit de patru ori. E nevoie urgentă de un nou Guvern'

Pro Romania
Victor Ponta

Președintele PRO România, Victor Ponta, a declarat, duminică, la România TV, că bugetul țării este într-o situație critică, ceea ce ar putea pune în pericol salariile și pensiile.

Citește și: Lovitură de teatru! Tudorel Toader susține că nu el se află în spatele Legii recursului compensatoriu – Pe cine dă vina

"Toate datoriile țării s-au triplat, s-au mărit de patru ori. Deficitul bugetar e imens. E nevoie urgentă de un nou Guvern. Mi-am făcut datoria să atrag atenția că important este construcția bugetului pe anul viitor.

Doamna Dăncilă a lăsat rectificarea bugetară după moțiunea de cenzură. Face un lucru greșit, pentru că după moțiune nu poate să mai facă acea rectificare.

Citește și: După șeful DIICOT, se pregătește încă o ‘decapitare’ în Justiție! Cine ar putea fi ‘executat’

Nu trebuie să se atingă nimeni de pensii și salarii, dar trebuie făcut altceva. De undeva trebuie să tăiem, trebuie să tăiem de la administrație și politicieni. E o realitate dură, nu vrem să pățim ca în 2010. Trebuie să învățăm din greșelile trecute", a declarat Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.