Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta anunță ce o să se întâmple la Congresul PSD: 'Se folosește tot partidul pentru un singur om'

congres psd

PSD a luat decizia, la propunerea surprinzătoare a lui Liviu Dragnea, de a organiza un Congres! Pe 10 martie, preşedintele executiv al Partidului Social Democrat şi secretarul general al formaţiunii vor fi aleşi prin vot la Congresul PSD, a anunţat Dragnea. El s-a răzgândit și nu va cere un vot de încredere, așa cum anunțase inițial.

Victor Ponta, fost președinte al PSD, știe deja ce urmează să se întâmple pe sâmbătă.

Citește și: Investiție URIAȘĂ! Ce mare combinat din România a fost modernizat

”Congresul PSD va fi numai despre PSD. Adică, că e Dragnea, îl susțin toți, ca pe Ceaușescu, în '89, ce oameni dă afară Dragnea, pe cine aduce Dragnea. Problema e că nu discută nimeni despre ce trebuie să discute un partid aflat la guvernare. Ce facem cu zona economică, cu cea socială, cu proiectele legislative, cu justiția, că am înțeles că s-au luptat ce s-au luptat și le-a trecut, cu rolul nostru în Europa, adică este un Congres doar pentru Dragnea și mai multă putere lui Dragnea. Se folosește tot partidul pentru un singur om și PSD a intrat într-un îngheț ca pe vremea lui Brejnev. Nu se întâmplă nimic.”, a declarat Ponta.

În plus, fostul premier a vorbit și despre declarațiile Gabrielei Firea, care a anunțat că va demisiona din toate funcţiile politice dacă nu sunt respectate termenele pentru proiectele pe care le are pentru Bucureşti.

Citește și: În sfârșit, românii cu rate primesc o veste bună! Anunțul făcut, AZI, Banca Națională a României

”Nu o să demisioneze din nimic, nu vă faceți nicio grijă. E așa un joc. Dacă, totuși, vă uitați, au trecut doi ani de mandat, arată mai bine Bucureștiul decât acum doi ani? Am înțeles, avem slujbe, avem petreceri, în rest, nimic.”, a spus Victor Ponta pentru Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.