Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, anunț APOCALIPTIC pentru România: Ce ne așteaptă e TERIBIL

facebook.com
Victor Ponta

Fostul premier, Victor Ponta face un nou anunţ apocaliptic pentru România. Ponta dă de pământ cu guvernul tehnocrat al lui Dacian Cioloş şi spune că 2017 va fi un an groaznic. România nu va încasa niciun ban din fondurile europene nici în 2017.

"România a trimis document oficial la Comisia Europeană cu fonduri absorbite 0. Şi în 2017 va fi tot 0. Noul guvern când a venit, acesta tehnocrat, avea totul făcut. Au zis că şterg tot şi o iau de la 0. E greu ca unul care a ascuns bani europeni într-un ONG să facă ceva.

Citeşte şi: Unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Las Fierbinți se va întâlni cu agresorii săi în instanță

2017 poate semăna cu 2009. Nu au competenţă viziune pe termen lung. Maimuţărelile ministrilor de pe facebook sunt degeaba. Degeaba. Tot investiţii zero sunt. Nu semnează nicio hârtie pentru că vine cineva şi îi ia pentru abuz în serviciu. Dacă în 2008 am avut criza din Statele Unite, acum nu mai e aşa. Avem cea mai mare criză după ce s-a întâmplat în Turcia. Asta influenţează negativ România.", a tunat Ponta la RTV.

Şi asta nu e tot. Ponta face dezvăluiri şi despre ANAF. "Au scăzut foarte mult încasările la buget faţă de anul trecut. ANAF se ducea la marile firme, scoteau bani din economia neagră. ANAF acum este paralizat. Fostul şef are dosar penal. Noul şef e dintr-o multinaţională şi nu se poate duce acolo. Avem 200.000 de mii de locuri de muncă peste anul trecut din cauza codului fiscal de anul trecut. De la negru au trecut la alb prin scăderi de taxă.

Citeşte şi: Patronul B1 TV și-a fotografiat soția goală și a pus poza pe o rețea de socializare / FOTO

Marea gaură e de la fondurile europene. Acolo e de la 5 milairde la 0. Să nu fie ca în 2010. Sper să nu îl laude Iohannis pe Cioloş ca Băsescu pe Boc. 0 va fi şi până la finalul anului. E sigur. Anul 2016 fonduri structurale 0. Eşti căzut în cap? Cei 200.000 sunt cu care se laudă ei sunt pentru agricultură.", a mai spus fostul premier.

Citeşte şi: PNL taie în carne vie: Doi deputaţi sunt OUT

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.