Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, către șeful său: 'Păi, băi, Dragnea, ai făcut ceva ilegal? Te-a reclamat OLAF! Şi ăia sunt statul paralel?'

ponta dragnea

Fostul premier, Victor Ponta, continuă războiul total cu şeful PSD, Liviu Dragnea, actualul său șef din postura de președinte al Camerei Deputaților. În direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, Ponta a dezvăluit primul conflict cu actualul şef al PSD.

"Primul conflict cu Liviu Dragnea a fost când am spus că trebuie moţiune de cenzură şi dat jos Guvernul Cioloş", a tunat Ponta, care a devoalat ce vrea să facă PSD, de fapt, cu legile justiţiei.

Citeşte şi: Traian Băsescu reacţionează la protestele de stradă: Sfaturi pentru Klaus Iohannis

"Am vorbit cu Iordache neoficial ca să nu îl prindă, să îl cheme la cabinetul 1 şi să îl certe. Îndreptăm abuzurile? Dacă da, votez cu două mâini. Deocadată, şi Portocală, şi Uncheşelu sunt acolo. Ideea cu secţia specială e un lucru bun. Problema nu e cine numeşte şi unde numeşte. Problema e să ai garanţii. Ştiţi ce spune Comisia de la Veneţia? Un procuror şef să nu fie reales. Să nu mai aibă dreptul la al doilea mandat.  Vino să le explici oamenilor ca să îi convingi. Judecătorii trebuie să fie independenţi. Dragnea nu a vrut să schimbe sistemul, a vrut să-l stăpânească el. Şi-a luat o are ţeapă. I s-au redescoperit nişte probleme cu Tel Drum. A stat la dospit din 2011"  spune Ponta.

Citește și: Foarte interesant! Cum arată ‘nepoata necunoscută’ a Regelui Mihai

Fostul premier se jură că nu l-a turnat pe Liviu Dragnea la DNA, în dosarul Tel Drum. "Nu l-am turnat pe Dragnea niciodată şi nici pe nimeni altcineva. Nici măcar pe Blejnar care mi-a făcut cel mai mare rău. În doi ani a fost martor de profesie. Nu am confirmat niciun denunţ. Nu am minţit pentru nimeni. Dacă ştii ceva ilegal, spui. Eu nu ştiu nimic ilegal de Dragnea. Am fost însă la Belina, pe un domeniu de la stat. A fost citat, m-am prezentat.

Citește și: ANRE pregătește o nouă lovitură: Cine vor fi cei afectați

E o mentalitate de mafiot. A zis Ponta ceva de mine. Păi, băi, Dragnea, ai făcut ceva ilegal? Te-a reclamat OLAF. Şi ăia sunt statul paralel? E o mizerie şi o porcărie că îmi oferă cineva o linişte penală", a acuzat Ponta, care nu l-a uitat nici pe Traian Băsescu. "E o veste bună. Dacă nu m-ar antipatiza Băsescu, mi-aş pune mari probleme", a mai spus Ponta.

 

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.