Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta continuă RĂZBOIUL cu PSD! Atac DEVASTATOR: 'Politica BOLŞEVICĂ a conducerii PSD va DISTRUGE partidul...'

Inquam Photos / Octav Ganea
ponta

Fostul premier Victor Ponta iese la rampă cu un nou atac devastator la adresa lui Liviu Dragnea şi a liderilor PSD. Fostul social-democrat critică în termeni duri absenţa reprezentanţilor PSD de la un eveniment important din Târgu Jiu şi susţine că gestul acestora nu a provocat altceva decât "stupoare şi scârbă". Ponta trage însă un semnal de alarmă şi susţine că partidul va fi distrus dacă va continua "politica bolşevică a conducerii PSD" .

Citeşte şi: Este tranzacţia ANULUI: Gigantului Schweighofer vinde TOATE pădurile pe care le deţine în România

"Gestul de ieri al pesedistilor de a fugi de la inaugurarea Salii Polivalente din Targu Jiu de frica sa nu ii vada Daddy langa mine a provocat ceea ce era de asteptat - stupoare si scarba ! (...) Va reamintesc si faptul ca anul trecut , cu ocazia alegerilor partiale pentru Primaria Targu Jiu tot Liviu Dragnea i-a interzis candidatului PSD sa ma invite in campanie - rezultatul a fost ca PNL a castigat Primaria pentru prima data in 20 de ani - si acum au un primar foarte bun Marcel Romanescu evident favorit si pentru 2020.

Politica bolsevica a conducerii PSD nu va face altceva decat sa distruga mai repede tot ce a fost acest partid! De aceea exista acum #ProRomania - pentru cei care nu pot fi cumparati si nici speriati!", scrie Victor Ponta pe Facebook.

Citeşte şi: Şeful IPJ Buzău IESE LA RAMPĂ, după acuzaţiile fraţilor Cosma: 'Am dispus constituirea unui colectiv condus de adjunctul meu'

Reacţia fostului premier vine după ce ieri, la inaugurarea Noii Săli a Sporturilor din municipiul Târgu-Jiu au lipsit toţi parlamentarii PSD din judeţ, dar şi autorităţile locale şi judeţene şi prefectul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.