Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta critică dur decizia lui Cîţu: 'Virusul încă nu a ucis în România, dar Guvernul ucide zeci de mii de firme româneşti'

ponta obraz

Victor Ponta critică dur decizia Ministerului Finanţelor de a renunţa la propunerea de amânare a depunerii declarațiilor fiscale până pe 25 martie. Liderul Pro România afirmă că Guvernul omoară zeci de mii de firme prin felul în care gestionează criza coronavirusului.

"Sa explic pe intelesul tuturor- in 4 zile firmele romanesti care si-au inchis activitatea ( hoteluri, restaurante, cafenele, cofetarii, agentii de turism, firme de transport persoane, stomatologi, frizerii, magazine din malluri, prestatorii de servicii pentru firmele mari de productie samd) trebuie totusi sa depuna declaratiile fiscale si sa plateasca contributiile si impozitele pe salarii ( plus alte taxe)!

Multi vor depune declaratiile, vor face plata si vor inchide firma trimitand in somaj angajatii / altii nici macar nu vor mai plati banii - doar inchid !

Virusul inca nu a ucis in Romania / dar Guvernul, prin aceasta decizie criminala, pe 25 Martie ucide zeci de mii de firme romanesti - ucide economia romaneasca - trimite in somaj sute de mii de romani - distruge Bugetul pe lunile urmatoare - anihileaza sansa noastra de a ne intoarce la o viata cat de cat normala dupa Epidemie!

Din pacate, in Romania, Guvernul este mai periculos si mai ucigas decat Coronavirusul!

Daca firmele romanesti NU mai vor sa plateasca nimic acestui Guvern de orbi ? Daca romanii nu mai vor sa plateasca nimic acestui Guvern de surzi? O sa ne bage Guvernul pe toti in puscarie ? Nu ar fi mai bine sa ii bagam noi pe ei la casa de nebuni?", scrie Victor Ponta pe Facebook.

Declarațiile fiscale trebuie depuse până la 25 martie, a transmis Ministerul Finanțelor Publice care a decis să renunțe la propunerea de amânarea a depunerii acestor documente pentru 25 aprilie. Ministerul motivează prin faptul că au fost adoptate mai multe măsuri pentru susținerea mediului de afaceri și că, pentru a beneficia de o rambursare a TVA, companiile trebuie să aibă o situație fiscală actualizată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.