Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta dă de pământ cu ideile coaliției: Povestea asta că crești taxe și ai bani la buget e o minciună

Liderul PRO România, Victor Ponta, a declarat că soluția creșterii taxelor nu este una eficientă pentru România. Ponta spune că nici voucherele sărăciei nu vor menține banii în țară, întrucât ele vor fi folosite numai în supermarketuri, ale căror profituri merg peste hotare.

Citește și: Tudor Chirilă și-a dat seama că Iohannis nu e ceea ce pare: Nu și-a dorit justiție independentă. A ajuns la putere pe un discurs anti-PSD

"Ma gândeam că Putin a fost președintele României din 2014, de asta nu ne merge bine. Eu nici nu știu ce mai face domnul Iohannis, merge la schi și apoi ne spune că nu e bine. Nu are cum să tot țină situația asta de acum. România se împrumută la cele mai mare dobânzi din Europa, și nu iei un televizor sau ceva pentru familie. Dăm banii pe mere din Turcia, pe cuie, pe chestii din astea. Ideea e că banii nu stau în România. Inclusiv voucherele acelea. Omul cu acele vouchere se duce în supermarket și la piață și cumpără produse din alte țări. L-a mai aplicat și Grecia și alte țări. Eu știu că iese Vasilescu, iese Isărescu mai zice cu ceaiul, cred că unor oameni care au venituri mai mici, nu îi plac glumele domniei sale. Povestea asta cu creșterea taxelor ca să ai mai mulți bani la buget e minciună. Când am scăzut taxele, am avut cei mai mulți bani la buget. Când a crescut acciza la carburanți au crescut prețurile, când a crescut acciza la țigări a crescut contrabanda. Taxele noi vor omorî firmele din România. (...) Toți oameni de afaceri din România spun că cel mai bun Cod Fiscal a fost ăla făcut de PSD în 2015", a  declarat Ponta la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.