Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta devoalează jocul celor de la PNL cu Dacian Cioloş: 'E o minciună'

ponta ciolos

Decizia PNL de a-l desemna pe Dacian Cioloş drept candidat pentru funcţia de premier este o "minciună" similară cu una petrecută cu 25 de ani în urmă, pe vremea Frontului Salvării Naţionale, a afirmat, luni, fostul premier Victor Ponta, deputat PSD. "Dacă nu au pe cine... Acum, sincer, pe cine voiaţi să pună de la PNL prim-ministru? Pe soţul doamnei Alina Gorghiu? Asta e, au găsit şi ei pe cineva, propun...", a declarat Ponta la Palatul Parlamentului, întrebat cum comentează decizia PNL.

Citeşte şi: Uniunea Europeană, avertisment dur pentru România: Riscăm AMENZI IMENSE

În opinia acestuia, "este vorba de o minciună". "Mi se pare că e o minciună şi nu întâmplător am comparat cu o perioadă de acum 25 de ani. Şi atunci ni s-a spus că e o situaţie specială - în '89 - FSN, până la urmă s-au răzgândit şi au candidat. Dar atunci, cei care îi încurajau atunci şi îi certau pe cei de la FSN, acum, îl susţin pe domnul Cioloş de la FSN. E o minciună, dar, dacă oamenilor le place să fie minţiţi, văd că se continuă", a exemplificat Ponta.

Citeşte şi: ALERTĂ în Germania. Sediul agenţiei de spionaj a fost EVACUAT - VIDEO

Conducerea PNL a votat în unanimitate ca Dacian Cioloş să fie propunerea liberalilor pentru postul de premier, potrivit unor surse oficiale. Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, consideră că liberalii au luat o decizie istorică. Ea a arătat că, în următoarele două săptămâni, Consiliul Naţional se va reuni pentru a formaliza această decizie luată de Biroul Politic Naţional al PNL, a spus Ponta conform Agerpres.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.