Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta explică motivele BLATULUI dintre PNL și PSD: calculele din culisele partidelor

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că între PSD și PNL există o înțelegere, asta pentru că cele două mari partide au obiective asemănătoare. Ponta arată că PSD vrea să îngroape Pro România, în timp ce PNL vrea să îngroape USR, acesta fiind motivul real al alegerilor anticipate.

Citește și: BOMBĂ Rareș Bogdan își anunță CANDIDATURA la Primăria Capitalei: 'Aș putea lua și 40%'

”Nu, dar nici nu-l pot opri, indiferent ce face Pro Romania sau PMP.... Stiu bine in ce am intrat si ma pregatesc pentru alegeri locale si parlamentare in iunie. Le-am si spus colegilor mei de saptamana trecuta sa se pregateasca: pe 14, cel tarziu 21 iunie, va fi marea batalie.

Pentru noi e sa luam peste 5% si la parlamentare, si in consiliile locale si judetene. Nu eu am stabilit conditiile, nu-mi convin mai ales in privinta alegerilor intr-un tur, dar ma asteptam ca PSD si PNL sa se inteleaga, pentru ca aveau tot interesul: PNL sa omoare USR, PSD sa reduca amenintarea dinspre Pro Romania. Au facut ce e bine pentru ei.

Dar daca mai exista macar un om in tara asta care sa creada ca PNL a vrut alegeri in doua tururi, sa fim seriosi! Nu stiu ce vor face la Bucuresti, acolo va fi interesant”, a spus Victor Ponta, într-un interviu acordat Ziare.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.