Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta face calculele după ultimul sondaj dezastruos pentru PNL: Pe cine anunță PREMIER

Inquam Photos / Alexandru Busca
Inquam Victor Ponta barou mandru

Cel mai recent sondaj de opinie, prezentat de Avangarde, arată că PSD ar putea obține 43% la alegerile de pe 11 decembrie, cu o marjă de eroare de 3%, în plus sau în minus. PNL ar fi cotat la 27%. Un calcul prin care marja de eroare ar fi doar în favoarea PSD, ar putea indica următoarea situație: PSD 46%, PNL 24%. Astfel, PSD ar putea ajunge chiar și singur la guvernare, prin redistribuire.

Victor Ponta a comentat sondajul și anunță că PSD ar putea face alianță, dacă ar obține un scor mai mic decât cel din sondajul Avangarde, cu ALDE și, supriză, cu PRU, dacă ar trece pragul electoral, partid cu care Liviu Dragnea a negat cu vehemență că ar putea face o colaborare politică.

Citește și: ÎNFIORĂTOR Cum va fi APOCALIPSA: Modurile prin care Pământul poate fi DISTRUS

”Poate face și PRU 5% și majoritatea e foarte clară. Poate nu intră partidul lui Băsescu, ceea ce mi-aș dori, și voturile se vor redistribui. Gorghiu plus Nicușor Dan și Băsescu și UDMR, dar nu i-am auzit pe cei de la UDMR că vor...chiar vrea cineva din România să fie guvernat de această echipă?

PSD dacă ia mai mult decât ALDE, prim-ministrul va dfi de la PSD. Liviu Dragnea, Eugen Teodorovici, Rovana Plumb ar putea fi premieri.

Un ministru de Finanțe care are marea relaizare a Codului Fiscal. El a luat fondurile blocate de Boc și Băsescu de la 8% și le-a dus la 80%.”, a spus Victor Ponta la Antena 3, la emisiunea ”Subiectiv”, moderată de Răzvan Dumitrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.