Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta intervine în scandalul arhivelor SIPA: Ce spune despre dezvăluirile Danei Gârbovan

facebook
victor ponta

Fostul premier, Victor Ponta intervine în scandalul momentului. Arhivele SIPA au cutremurat atât lumea politică, dar şi cea a judecătorilor. Dana Gârbovan, şefa UNJR a dezvăluit că fostul ministru al Justiţiei, Monica Macovei ar fi spus că Ponta este şantajabil cu ajutorul SIPA.

Citește și: Ucrainenii fac mișto de ruși după incidentul cu oile românești care au scufundat o navă rusească de război / VIDEO

Ponta nu rămâne dator şi anunţă că o crede pe Gârbovan, dar lansează un atac extrem de dur la adresa unuia dintre marii săi duşmani politici, Monica Macovei. Mai mult, Ponta spune că Macovei nu l-a şantajat niciodată. "Evident ca o cred pe Doamna Garbovan ca spune adevarul - este o judecatoare care a dovedit de fiecare data ca are curaj si coloana vertebrala.

Citește și: Ce a pățit mama denaturată care și-a supus fiica de 6 ani la orgii

Si nici nu ma mira ca Monica Macovei ( o persoana care a activat si a ramas pana azi cu mentalitatea si manifestarile sale de procuror comunist stalinist) s-a gandit sa foloseasca Arhiva SIPA pentru santaj! Nu stiu daca a facut acest lucru - dar trebuie cercetat si aflat cat mai repede / ca sa vedem daca aceasta este explicatia pentru atatea decizii ilegale si abuzive date de anumiti procurori si judecatori. Pe mine nu m-a santajat niciodata Macovei sau altcineva vreodata cu ceva din Arhiva SIPA / dupa episodul "Norica Nicolai" mi-am cerut mapa profesionala de la Parchetul General si am facut-o publica nefiind nimic special in aceasta", a tunat Ponta pe facebook.

Citește și: S-au îmbogățit din prostituție de lux

Şi asta nu e tot. Ponta lansează noi acuzaţii la adresa lui Macovei, dar şi pentru judecătorul Cristian Dănileţ. "Eu am plecat din magistratura in 2001 / si dupa 2005 pana azi am fost unul din cei mai virulenti critici ai actiunilor si abuzurilor comise de Macovei / haideti insa sa vedem cine a ramas si a activat in perioada dupa 2005-2006 cand "Echipa Macovei - Danilet" a avut acces la Arhiva; si cine putea fi santajat atunci. Cu cat sunt mai vizibile si mai disperate eforturile unora de a nu desecretiza Arhiva cu atat mai mult incep sa cred ca este ceva foarte "putred" acolo!", a încheiat Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.