Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta izbucnește după eliberarea lui Piedone: Tragedia de la Colectiv a fost instrumentată politic cu cinism fără precedent

Facebook
Victor Ponta

Fostul premier al României Victor Ponta, care conducea guvernul la data tragediei de la Clubul Colectiv și care a demisionat ca urmare a protestelor masive de stradă, a reacționat dur după ce fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost achitat de acuzațiile din dosar, pe motiv că fapta nu există.

Tragedia de la Colectiv a fost instrumentată politic cu cinism fără precedent, acuză Ponta

În acest context, fostul premier al României, Victor Ponta, susține că tragedia de la Colectiv a fost „instrumentată politic cu cinism fără precedent”.

„A fost nevoie sa moara oameni ca sa plece acest Guvern”! Si a fost nevoie ca oameni nevinovati sa fie acuzati . Pana la urma judecatorii restabilesc adevarul juridic – sigur ca un Primar nu este vinovat legal cand se intampla un accident tragic, la un club privat, in unitatea sa administrativ teritoriala !

Stim toti ca atunci tragedia de la “Colectiv” si suferinta atator oameni a fost instrumentata politic cu cu cinism fara precedent .

Dar cine da inapoi anii si tot ce s-a pierdut? Ce patesc cei care, din interes pur politic, au manipulat opinia publica si au instigat procurorii? Sunt mai sigure azi cluburile si locurile de distractie ale tinerilor? Avem mai multe paturi si capacitate de a trata victimele? Stim toti raspunsurile – din pacate”, spune Ponta, citat de Bugetul.ro.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.