Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta: Marinarii nu înţeleg nimic. Codul Penal nu se referă doar la traficul de blugi

ponta
Modificările propuse de CSM, Ministerul Public și reprezentanții ÎCCJ vor fi puse în dezbatare publică până miercuri, când va avea loc ședința de Guvern. ”Cele două coduri au fost discutate de specialiști de câțiva ani, au fost adoptate în urmă cu 4-5 ani, promulgate, discutate și prezentate partenerilor noștri europeni și judecătorilor, sunt conduri moderne, europene și, să vii acum, după atâția ani, să spui că nu sunt bune, mi se pare un semn de neseriozitate. Iar să spui că protejează infractorii, mi se pare o prostie”, a spus premierul.
Legat de articolul 278 din Codul Penal, premierul a spus că articolul "poate să îngrădească libertatea presei, există un proiect de abrogare al acestui articol; marţi vom adopta legea de abrogare a acestui articol, sperăm să nu fie atacată de preşedinte".
"Mandatele de ascultare pe siguranţă naţională nu s-au modificat în nici un fel, în baza Codurilor actuale, există acea prevedere de a se face interceptările după începerea urmăririi penale, dacă există o propunere de text care va rezolva interpretarea diferită, toate lucrurile se vor rezolva".
Referitor la articolul 140 din Codul de procedură penală: "Marinarii nu înţeleg nimic; Codul Penal nu se referă doar la traficul de blugi".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.