Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, prins între CIOCAN și NICOVALĂ: 'În atenția sărăcuțului la cap'

Jurnalistul Cătălin Prisăcariu lansează un atac virulent la adresa fostului premier, Victor Ponta, pe care îl acuză că, deși susține legitimitatea lui Erdogan la conducerea Turciei și implicit epurările anti-guleniste, acesta a uitat că în timpul mandatului său Guvernul Ponta considera, „oficial”, că școlile „guleniste” din România sunt „excelente”.

O româncă are America la picioarele: Este FABULOS. Mi s-a zbârlit pielea/ VIDEO

„Așadar, în atenția sărăcuțului la cap care este Viorel: dacă, în 2012 și 2013, Erdogan și Gulen încă mai erau aliați politici, în 2014 nici vorbă de așa ceva. Cu alte cuvinte, dacă Gulen e azi terorist, din punctul de vedere al lui Erdogan, era sigur și în 2014, că de aia a pornit Recep Tayyip o prigoană împotriva ziarelor lui Gulen din Turcia. Or, miniștrii tăi, Ponto, nici vorbă să-i considere teroriști pe „guleniștii“ de la Lumina, ci le dădeau diplome de excelență. Guvernamentale. Așa că, Viorele, ori îl susții până la capăt pe Erdogan și-i faci de căcat pe miniștrii tăi care au lăudat școlile Lumina, ori mergi pe mâna foștilor tăi miniștri și admiți că Erdogan e diliu. Altfel, ești, ca de obicei, un schizoid meschin”, scrie Cătălin Prisăcariu pe blogul personal, care face trimitere către un articol publicat în Kamikaze.

Revoluţionarul Dumitru Iliescu. Cum s-a inflamat toată presa degeaba

Astfel, între 2012 și finalul lui 2014, adică în mandatul său de premier, trei miniștri din cabinetul Ponta au acordat cinci diplome de excelență școlilor Lumina, arată jurnalistul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.