Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta salută poziția lui Tăriceanu și lansează un apel ferm pentru PSD: 'Lăsați prostiile și faceți ce așteaptă oamenii de la voi'

Inquam Photos / Octav Ganea
victor ponta pro romania

Fostul premier Victor Ponta salută poziția liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, care a declarat că, în opinia sa, nu ar fi nevoie de mitinguri de susţinere aşa cum au anunţat cei de la PSD că intenţionează să facă în zilele următoare.

Tăriceanu, lovitură NEAȘTEPTATĂ pentru PSD: 'Nu cred că e nevoie în acest moment de mitinguri de susţinere'

„Poate macar de opinia rationala a lui Calin Popescu Tariceanu asculta “infierbantatii” din Conducerea actuala a PSD si opresc prostia asta isterica a mitingurilor de “solidaritate cu Sefu’” !

Nu au facut nimic un an de zile decat vorbe si scandal intern - iar acum vor mitinguri?!?

Oamenii te-au votat si ti-au dat Puterea ca sa guvernezi bine si sa schimbi legal ceea ce nu merge bine - mitinguri face Opozitia sau un grup de oameni care se lupta cu Puterea!

Cand ai majoritate parlamentara si controlezi guvernul folosesti Puterea data de votul oamneilor si adopti legi, ordonante sau hotarari de guvern care sa schimbe ceea ce merge prost in tara - nu faci mitinguri isterice si inutile cu oameni care au treaba la locul de munca sau acasa si vin doar de frica sa nu ii dai afara sau sa nu se supere “Seful”!

Dincolo de ridicolul grotesc al unui miting de protest condus glorios de Seful Comisiei de Control a SRI si de Ministrul Muncii din Guvern - pana si raposatul Hugo Chavea ar considera situatia comicav/ lasati prostiile si faceti ce asteapta oamenii de la voi!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.