Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, scenarii INCENDIARE înainte de CEx: 'Ori Carmen Dan, ori Mihai Tudose'

inquamphotos.com / Octav Ganea
victor ponta psd program

Fostul premier Victor Ponta a declarat duminică, la Antena 3, că în cadrul CEx este vorba despre o alegere: ori Carmen Dan pleacă de la MAI și Mihai Tudose rămâne premier, ori Carmen Dan rămâne la MAI și atunci Mihai Tudose nu mai este premier.

„Mâine sunt doar două variante. Ori pleacă Carmen Dan și, într-adevăr, Liviu Dragnea își pierde cel mai important om. Cartelul de la Teleorman pierde. Ori rămâne Carmen Dan și atunci Mihai Tudose nu mai este premier. A treia cale nu mai există. De-asta s-a ajuns aici. Carmen Dan nu e Carmen Dan. Carmen Dan e Liviu Dragnea.”, a spus premierul la Antena3.

În context, fostul premier s-a întrebat retoric dacă la şedinţa de luni "cineva va pune problema retragerii lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD, să facă un pas în spate, să lase acea conducere colectivă". 

„Eu aş vrea ca PSD să se elibereze de Dragnea şi cartelul său şi să guverneze bine România, aşa cum a guvernat-o sub Guvernul Năstase şi, cu voia dumneavoastră, sub Guvernul Ponta. (...) Ţine de actualii lideri ai PSD să ia decizia cea mai bună nu pentru Dragnea şi viaţa lui privată în Brazilia sau de Madagascar, ci pentru PSD şi pentru România.”, a mai spus Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.