Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta se rupe greu de PSD

stirileprotv.ro
ponta

Filialele Pro România au intrat într-o cursă contracronometru să-i șteargă fostului premier eticheta de membru PSD. Foști deputați social-democrați care au trecut la Pro România au explicat, marți, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, că există o problemă în teritoriu pentru că nu toți alegătorii au aflat că Victor Ponta nu mai este în PSD și PSD ar putea să profite de această confuzie la alegerile europarlamentare.

ȘTIRIPESURSE.RO a întrebat mai mulți deputați Pro România care este situația în județele din care provin. Chiar și în județul Gorj, din care Ponta a făcut carieră în politică,s-au tipărit deja 100.000 de pliante pentru a-l rupe pe fostul premier de imaginea PSD.

Cătălin Nechifor (Suceava): Întrebarea cea mai dură pe care o primesc este 'Ce faceți voi, că vă întoarceți în PSD?'

  • „Mai sunt undeva la 20% în Suceava care nu au aflat că Victor Ponta nu mai este în PSD. Faptul că dânsul critică greșelile lui Liviu Dragnea ajută. E important ce facem noi, suntem în plină campanie de semnături, le explicăm oamenilor despre Ponta. Întrebarea cea mai dură pe care o primesc este 'Ce faceți voi, că vă întoarceți în PSD?'. Cam asta sunt întrebat destul de des. Răspunsul e fără aroganță, îi întreb ce mașină personală au ei. Fiecare îmi spune o marcă de mașină și atunci întrebarea mea este 'Vreți să ne întoarcem la Dacia veche?'. Nu este aroganță, repet, PSD este un vehicul foarte important, un partid care se adresează zonei rurale, agricultorilor, pensionarilor, este absolut OK și respectăm. Mă refer la faptul că Dacia veche nu mai este acceptată în afară, în străinătate, în UE, în NATO, în alte zone care contează și cred că trebuie să ne schimbăm și noi foarte mult. Unii ar putea spune că suntem o Dacie mai mică, ceea ce nu este adevărat. Pro România este un vehicul ancorat către Europa, o mașină care are un pilot, Victor Ponta și un copilot, Corina Crețu, dacă discutăm în termeni sportivi. O mașină care are suficiente locuri libere dar va trebui ca cei care vor intra în mașina Pro România să se priceapă la Europa și să facă ceva pentru România”

Mihaela Huncă (Botoșani): Foarte multă lume crede suntem toți de la PSD

  • „În afară de întâlnirile pe care le avem cu cetățenii, am realizat și flyere și puncte de strângere de semnături în care, într-adevar, foarte multă lume crede că dl Ponta, inclusiv Corina Crețu și eu, suntem toți de la PSD. Asta este problema cu care ne confruntăm noi la Botoșani. Sperăm că prin articolele din presă, prin pliante, prin discuțiile cu cetățenii, să nu mai există această confuzie pe 26 mai”

Octavian Petric (Satu Mare): Sperăm să nu fie câștigul PSD-ului

  • „Încercăm să-l promovăm cât mai mult, să-l asociem cu sigla Pro România. De exemplu, în perioada următoare o să punem și corturi unde adunăm semnături cu sigla Pro România și o să îi familiarizăm până la urmă. Să știți că toată lumea, mai ales în zona rurală, oamenii îl asociază cu PSD-ul și că a avut cea mai bună guvernare și că Ponta este cel mai apreciat. Sperăm să trecem peste această problemă. Sperăm să nu fie câștigul PSD-ului. Dacă PSD va scoate un scor bun, poate că și din acest motiv va reuși, că unii îl asociază pe Victor Ponta încă cu PSD”

Alin Văcaru (Gorj): Am făcut 100.000 de flyere

  • „Noi am făcut flyere pe care se află atât dl Victor Ponta cât și dna Corina Crețu, să le împărțim în fiecare localitate ca oamenii să înțeleagă că Ponta nu mai este în PSD. Și prin ieșirile publice în presă încercăm să ajungem la fiecare cetățean. Nu este ușor, mai ales că suntem la început de drum, suntem un partid mic. Pentru Gorj am făcut 100.000 de flyere, sper să ajungă la fiecare casă, dacă o să fie nevoie o să mai facem”

Citește și: Discuție Cazanciuc - Fenechiu pe dosarul lui Tăriceanu: Udrea era băsistă, Tăriceanu e la putere / Senatorii nu vor să ceară în orb urmărirea penală .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.