Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta: Sorin Frunzăverde a fost un adevărat bărbat politic

frunzaverde

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a transmis duminica, dupa moartea fostului lider judetean PDL-PNL Sorin Frunzaverde, ca acesta a fost mereu un „adevărat bărbat politic”.

„L-am cunoscut pe Sorin Frunzaverde/ ca adversar sau aliat a fost mereu un adevarat “barbat” politic! Si l-am respectat pentru asta! Dumnezeu sa il odihneasca / condoleante familiei!”, a scris Ponta pe Facebook.

Fostul ministru și președinte al Consiliului Județean Caraș Severin, Sorin Frunzăverde, a murit în această dimineață la Spitalul Județean din Reșița. Acesta suferea de o perioadă lungă de timp de o boală grea, care l-a și determinat să părăsească mediul politic.

Sorin Frunzăverde a fost membru fondator al FSN, președinte al Camerei de Comerț din Reșița, președinte al Consiliului Județean Caraș Severin și deputat. Ulterior, a ocupat funcții de ministru în diferite guverne, ocupându-se de mediu și turism, dar și de apărare. În momentul ruperii USL, acesta a fost nominalizat pentru ocuparea portofoliului de la Interne.

Sorin Frunzăverde a fost cadru didactic la Universitatea „Eftimie Mugu” din Reșița.

Mandatul său de președinte al Consiliului Județean Caraș Severin a încetat în anul 2015, înainte de termen, după ce a fost cercetat și condamnat cu suspendare de către procurorii DNA într-un dosar de corupție.

Sorin Frunzăverde avea 59 de ani.

Vezi si: Victor Ponta a răbufnit: Devin dușmanul public nr. 1 pentru că mă țin de cuvânt? Nu votez guvernul Orban pentru că trecem din lac în puț .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.