Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta validează referendumul lui Klaus Iohannis: 'Mă duc la referendum, dar nu se întâmplă nimic după vot'

ponta iohannis

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Râmnicu Vâlcea, că va merge să voteze la referendumul pe justiţie din 26 mai, deşi este dezamăgit de cele două întrebări la care românii sunt chemaţi să răspundă, relatează Agerpres.

Citește și: DEZASTRU Statul român a început DESFIINȚAREA firmelor: mii de afaceriști sunt DISPERAȚI - Document

"Noi, la Pro România, ne concentrăm pe alegerile pentru Parlamentul European, pentru că, sincer să fiu, şi dacă votez eu şi dacă nu votăm, nu se întâmplă nimic cu referendumul după. Cred că e o ocazie ratată. Puteam să facem mult mai mult cu acest referendum dacă se punea o întrebare clară, simplă, la care să răspundă toată lumea foarte bine... Dar mă duc la referendum", a precizat liderul Pro România.

Citește și: MAE face noi precizări, OFICIALE, despre decizia de a-l rechema pe George Maior: 'Acţiunile menţionate nu îi mai permit să promoveze interesele țării în SUA'

Referendumul pe tema justiţiei, convocat de preşedintele Klaus Iohannis, va avea loc pe 26 mai, în ziua desfăşurării alegerilor pentru Parlamentul European. Cetăţenii români sunt chemaţi să se pronunţe prin DA sau NU cu privire la două întrebări:

1. Sunteţi de acord cu interzicerea amnistiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie?

2. Sunteţi de acord cu interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanţelor de urgenţă în domeniul infracţiunilor, pedepselor şi al organizării judiciare şi cu extinderea dreptului de a ataca ordonanţele direct la Curtea Constituţională?

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.