Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Socaciu, prima reacție după audierile de la DIICOT: 'Îi rămân recunoscător lui Lucan pentru ce a făcut pentru mine'

victor socaciu

Cântăreţul Victor Socaciu a ajuns, luni dimineaţă, la sediul DIICOT, pentru a fi audiat în dosarul medicului Mihai Lucan în condiţiile în care fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, l-a acuzat pe el şi pe Alexandru Arşinel că ar fi fost transplantaţi preferenţial.

Victor Socaciu, fost deputat PSD, a declarat, la ieşirea de la sediul DIICOT, că îi rămâne recunoscător medicului Mihai Lucan pentru ceea ce a făcut pentru el, refuzând să dea alte detalii.

Mihai Tudose IESE LA RAMPĂ, înaintea şedinţei din PSD. Premierul, aşteptat la ministerul Transporturilor

"Am fost audiat ca martor în procesul profesorului Lucan, căruia îi rămân recunoscător pentru ce a făcut pentru mine. În ceea ce priveşte discuţiile mele cu procurorii, le-am avut aici la DIICOT, sunt lucruri pe care nu le pot discuta cu dumneavoastră. Nu discut problemele astea, le-am discutat cu domnul procuror", a declarat Victor Socaciu, la ieşirea de la sediul DIICOT, potrivit Mediafax.

Audierea vine după ce fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, i-a acuzat pe Victor Socaciu şi pe Alexandru Arşinel că ar fi beneficiat de transplant preferenţial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.