Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Videanu joaca la impresionare. A prezentat la ICCJ distinctia de 'înalt maestru în arta pietrei'

videanu

Fostul ministru Adriean Videanu s-a prezentat luni la ICCJ pentru a solicita magistratilor sa ii aprobe iesirea din tara pentru a participa la un targ de marmura. Videanu se afla sub control judiciar si are interdictie de a parasi tara.

Pentru a ii convinge pe judecatori, Videanu a prezentat in instanta o diploma care atesta faptul ca este "înalt maestru în arta pietrei". Fostul minsitru a mai explicat ca afacerea sa inregistreaza pierderi semnificative de cand este sub control judiciar si are nevoie sa mearga la targul de marmura pentru a incheia contracte.

Întrebat, la plecarea de la ICCJ, despre această distincţie de "înalt maestru în arta pietrei", Adriean Videanu a refuzat să facă orice comentariu, informeaza romaniatv.net.

Dosarul "Bica 2" a fost trimis de DNA în instanță pe data de 26 februarie, Adriean Videanu fiind acuzat de complicitate la abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, el stând în arest preventiv în perioada 31 ianuarie — 6 februarie. In acest dosar mai sunt trimisi in judecata Dorin Cocos pentru trafic de influenta si dare de mita, Alin Cocos pentru complicitate la trafic de influenta si la dare de mita si Alina Bica luare de mită, abuz în serviciu, si favorizarea faptuitorului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.