Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Demn de lecții de oratorie! Cum a ocolit Ciolacu subiectul pensii speciale noi pentru grefieri: Banca Mondială să dea soluții

Ciolacu

Liderul PSD Marcel Ciolacu a ocolit cu grație întrebările privind noile pensii speciale de care vor beneficia grefierii din România. Ciolacu spune că România trebuie să reglementeze  prin lege pensiile speciale și le desființeze, acolo unde e cazul. În cazul militarilor nu se pune problema, spune Ciolacu, care pasează pisica  în curtea Băncii Mondiale.

"Nu a zis nimeni că vine Ministerul Justiției. Între avizatori se află MJ. Ce vă pot spune din punctul de vedere al PSD e că odată cu cererea de plată numărul 2 este depășit un moment critic și cred că se va mai da un termen de câteva luni să se închidă câteva jaloane pe care le negociem cu comisiile. Pentru mine, prioritatea este să închidem discuția pe pensii speciale. Peste tot în lume, în NATO, pensiile militarilor sunt pensii ocupaționale, nu speciale. Noi avem datoria să facem o lege ca totul să fie în regulă și nimeni să nu fie nemulțumit.

Este în acest moment o lege în Parlament, ea a fost stopată din circuit fiindcă am așteptat să vedem raportul Băncii Mondiale. În acest moment a venit raportul de la Banca Mondială și prioritatea mea este să închidem acest capitol", a spus Ciolacu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.